Отворена проба
Покушај комедије
21. 02. 2024.
23. 02. 2024.

Друга крагујевачка гимназија, 21. 02. 2024. у 13:00

Прва крагујевачка гимназија, 23. 02. 2024. у 13:00

Улаз је слободан

 

У среду 21. фебруара у Другој крагујевачкој гимназији са почетком у 13.00 часова и у петак 23. фебрауара у Првој крагујевачкој гимназији са почетком у 13.00 часова, полазници Драмске секције Студентског културног центра Крагујевац одржаће Отворену пробу под називом Покушај комедије.

„Покушај комедије“,  представља производ креативности и труда младих полазника секције који на шаљив начин приказују процес стварања представе. Још једном Отвореном пробом настављамо путовање кроз креативност и духовитост, пружајући вам прилику да зароните у свет смеха и забаве. Кроз ову јединствену комедију, наши глумци ће вас повести на путовање кроз животну лекцију, од пријатељства до љубави, све упаковано у хумористичко рухо.

Верујемо да ће школска сала, бар на тренутак, постати позорница где ће се спојити уметност и забава. Ово је изванредна прилика за ученике да доживе магију позоришта, да усвоје нова знања и да се забаве уз младе глумце Академског позоришта СКЦ-а Крагујевац.

Ми смо спремни да са вама поделимо смех и радост стварања уметности, видимо се.

 

Учесници: Стефан Вуковић, Михајло Милошевић, Анђелија Шљивић, Давид Радосављевић, Ања Мартић, Емилија Михаиловић и Невена Терзић.