Аудиција – Драмска секција СКЦ-а
20. 10. 2019.

САЛА ПМФ-а, у 12:00

 

Драмска секција Академског позоришта СКЦ-а и ове године организује аудицију за пријем нових чланова. Полазници секције биће у прилици да, кроз рад и стручно вођену едукацију, стекну основне глумачке вештине или уобличе већ постојеће глумачко искуство и тако остваре јединствен уметнички израз.

 

Аудиција ће се одржати 20. октобра у 12ч, у Свечаној сали ПМФ-а. Потребно је припремити драмски монолог и рецитацију по жељи.

 

Пробе Драмске секције одвијаће се у просторијама Студентског културног центра два пута недељно у следећим терминима:

• уторком од 21:00 до 22:30
• петком од 21:00 до 22:30

 

Драмску секцију води Костадин Стојадинов, редитељ Академског позоришта СКЦ-а и дипломирани професор српског језика и књижевности.

Драмска секција СКЦ-а у новом саставу започела је свој рад 2016. године, а чланови секције су већ имали прилику да се представе како крагујевачкој публици кроз Отворене пробе, представе Пешчаник и Тотове, тако и публици позоришних фестивала у Србији (Ниш, Нови Сад, Пожаревац, Шабац и др). Као део међународног позоришног пројекта, чланови Академског позоришта и Драмске секције СКЦ-а представили су се и публици у Немачкој и Словенији током једномесечног боравка у овим земљама. Такође, кроз рад драмске секције имали су прилику да се сусретну и упознају са многим стручним личностима из света филмске и позоришне уметности, али и да учествују у реализацији Фестивала аматерских позоришта Златна кулиса, чији је поносни носилац СКЦ Крагујевац већ 5 година.

 

Уколико видите себе на сцени и сматрате да имате довољно жеље и талента, контактирајте нас путем мејла jelena@skckg.com. Потребно је да ваша пријава садржи следеће податке:

• име и презиме
• година рођења
• досадашње искуство (сценски или било који вид јавног извођења)
• контакт телефон

 

Пријаве можете слати од 08. до 18. октобра на наведену мејл адресу.

Похађање драмске секције је бесплатно.

За све додатне информације можете нас контактирати путем телефона:
034 33 61 22 и 034 33 50 50.