Dobra Genetika
+ Cactus Fields
ОДЛОЖЕНО ДО ДАЉЕГ
27.06.2020.

ЛЕТЊА СЦЕНА СКЦ

УЛАЗ ЈЕ БЕСПЛАТАН

 

 

Cactus Fields је група из Горњег Милановца која постоји више од годину дана. Бенд је трио, чију тренутну поставу чине Давид Тадић (бас), Стеван Маринковић (бубањ) и Ђорђе Дабић (гитара, глас). Од оснивања, у континуитету наступају по клубовима и фестивалима у целој земљи. У августу 2019. су издали свој деби сингл „У глави”.

 

 

Добра Генетика је бенд из Горњег Милановца који је настао марта/априла 2019. године и ради у саставу: Иван Ковачевић (гитара) , Бобан Кецовић (бас), Мирко Шћепановић (бубањ), Милица Вукелић (глас, усна хармоника) . Након вишемесечних проба и рада на песмама, крајем децембра прошле године заокружили су материјал за снимање албума за који су изабрали 9 песама. Од почетка ове године одржали су два концерта на којима су се први пут представили публици у овом саставу.
Гитариста бенда, са вишедеценијским свирачким и ауторским искуством, уиграна ритам секција из Плишаног Малишана, као и небрушени, разуздани женски вокал, свако понаособ, својим музичким афинитетом допринели су стварању новог, оригиналног израза. Њихову музику је тешко сврстати у одређени жанр, јер су песме, иако обједињене јединственим звуком, стилски различите, и осим рокенрола у песмама се могу препознати различити музички утицаји од фанка до панка.