Afterlife party with Evergreen Eve
Исидора Станишић
30. 05. 2021.

Летња сцена, у 21:00

Улаз је слободан

 

Afterlife party with Evergreen Eve је савремена плесна представа у соло изведби саме ауторке, која се одвија у grow box шатору за гајење биљака. Простор је лимитиран, услови за раст и развој су вештачки, средина је безбедна, циљ је трајање. Pinus longaEva је врста борова која се убраја у најдуговечније живе организме на планети. Наша Ева је зимзелена, украсна и вечно млада у настојању/настајању. Брижљиво је себе узгајала и сачувала. Од свега. Има карактер пузавице. Ту је сукоб. И порекло. Подсећа на свог будућег аватара у дигиталном загробном животу. Можда и нема разлике, не знамо. Осећа се мирис убода четинарке, најежене и саме. У сопственом хтењу. Воли све што воле млади.

 

Кореографија и извођење: Исидора Станишић

Музика: Дарја Јаношевић

Костим: Јасмина Панић Самсара

Продукција: Удружење грађана Горгоне, Оливера Кецојевић, уз подршку Министарства културе и информисања Републике Србије, Станице Сервиса за савремени плес, КЦ МКМ

Фотографија: Милош Јањић

 

Услед поштовања прописаних мера, број места је ограничен, а сви заинтересовани могу резервисати своје место путем телефона 060 0335052. У случају кише представа ће бити изведена у Сали ПМФ-а.