Адам Клемм Банда

Броно Домитер-бубњеви
Роđен 1980. године у Марибору. Дипломирао на Универзитету за музику и примењене уметности у Грацу – смер јазз (бубњеви) у класи проф. Хоуарда Цуртиса.
Дугогодишњи члан Јазз оркестра Хрватске глазбене младине (ХГМ Јазз Оркестар). У склопу  ХГМ оркетстра је сараđивао са познатим именима светске и  еуропске јазз сцене: Рандy Брецкер, Боб Минтзер, Yеллоујацкетс, Бошко Петровић, Барбара Денерлеин, Боббy Схеу, Петер Херболзхеимер, Густаво Бергалли, Вицтор Виллениа, Ериц ван Лиер, Мицхаел-Пхиллип Моссман, Дон Менза, Кевин Махоганy, МанСоунд, Бyрон Мотлеy итд.
Свира у словеначкој поп групи Папир као и у поп-функ бенду Мих Гроуп, у мариборски ансамблу удараљки Стицк Цонтрол и у разним јазз пројектима у Словенији у иностранству (Бошко Петрович квартет, Зденко Иванушич квартет…).
 Додатно се школовао на јазз семинарима код  маг. Јохн Рилеy-.
Предаје од 2000. године у Марибору и у музичкој школи БАСЕ.
Вукашин Мишковић-гитара
Роđен 1980. у Врбасу. Дипломирао на одсеку за гитару на Академији Уметности у Новом Саду. Године 2008. магистрирао класичну гитару на “ Университäт фüр Мусик унд дарстелленде Кунст Граз“ у класи проф. Мартина Мислyвецека. Током каријере остварује сарадњу са brојним уметницима из разних музичких жанрова, као и низ соло концерата. Од 2004. члан је ансамбла „Борис Ковац & Ла Цампанелла“, са којим бележи преко 100 концерата широм Европе, као и 3 ЦД издања. Године 2010. формира пројекат „Трио Диаболицо“ ( Лоренз Пицхлер- флаута, Петер Пицхлер- кларинет), а 2011. „Аксхани Пројецт“ ( Федор Рушкуц-контрабас, Иштван Čик-бубњеви).
Милан Станисављевић-клавир
Роđен у Крагујевцу. Почео је да свира клавир са 9 година. Завршио је основну и средњу музичку школу, класични клавир. Прве кораке у јаззу начинио је заједно са чувеним београдским јазз пианистом Милошем Крстићем. Са 18 година почиње студије на ФМУ у Београду, где је стекао диплому из хармоније и хармонијске анализе у класи професора Растислава Камбашковића. После Београда, одлази у једну од најстаријих европских јазз школа, Универзитет за музику и извоđачке уметности у Грацу, Аустрија. Студирао је јазз клавир код др Харалда Неууитрха, Цлауса Раиблеа и Олафа Ползиехна. Такоđе је имао прилику да учи од великих пианиста као што су Ренато Цхицо и Фритз Пауер, као и бубњара Хоуарда Цуртиса измеđу осталих великих педагога у овој школи. Стекао је бацхелор диплому у јануару 2008. године и одмах потом наставио мастер студије, које је завршио у јануару 2010. године. Захваљујући brојним радионицама у школи упознао се са именима као што су Биллy Харт, Рон МцЛуре, Јеррy Бергонзи, Даве Санторо, Јохн Холенбацк, Геофреy Кеезер, Георге Цоолиган, Петер Хелботзхеимер, итд.
 Тренутно води трио са Анđелком „Đелетом” Ступаром (бубњеви) и Миланом Николићем (бас). Поред осталих, свирао је и са Стјепком Гутом, Мимом Митровић, Ратком Дивјаком,Цхристопфом „Пепеом” Ауером, Валентином Цзихаком, Гаспером Бертонцељом, Јуретом Пуклом, Игором Матковићем, Ценетом Ресником, Гаспаром Перслом, Робертом Јукићем, Николом Матошићем, Марком Đорđевићем, Владимиром Костадиновићем, Душаном Симовићем, Бранком Стерпином… Čесто свира и са певачицом Јадранком Јурас у дуету или у њеној групи Ј.Ј.Ј.Q. (Јадранка Јурас Јазз Qуартет).
2011. године је издао своју прву плочу са насловом “Ауакенинг”, која је добила
одличне критике на престижном јазз уеб сите-у Алл Абоут Јазз.
Од 2012. године предаје јазз клавир на Конзерваторијуму за музику и балет (Консерваториј за гласбо ин балет-Љубљана) у Љубљани.
Никола Матошић-бас
Роđен 1978. године у Љубљани. Један је од главних актера млаđе генерације јаззера у Словенији. Започео је каријеру као самоук музичар. Касније похаđа разне семинаре, радионице и узима приватне часове да би се потом уписао на приватну музичку академију у Линцу, како би продубио своје познавање музике Одговоран је за то што јазз остаје присутан у Словенији, за његово очување и модернизацију. Дугогодишњи организатор и установитељ јазз јам сешнова у Љубљани. Његова сарадња у великом brоју пројеката доказује да је један од најбољих јазз контрабасиста у Словенији. Су-добитник порина за најбољи јазз албум 2012.године са пројектом Мира Кадоића Фрее поинт. Поред тога наступа и на многим европским позорницама а и преко граница ЕУ.Свирао је са познатим и угледним јазз музичарима као што су: Деборах Броун, Рацхел Гоулд, Херб Геллер,Ренато Цхиццо,Петер Михелич, Хоуерд Цуртис, Доуг Сидес, Аарон Голдберг, Тонy Лакатош, Винцент Херринг, Доуг Хаммонд…Доказао се и у другим жанровима осим јазза кроз сарадњу Зораном Предином, Ото Пестнером, Светланом Макарович,…
Адам Клемм-саксофон
Роđен 1976. године у Новом Саду. После завршене средње музичке школе „Исидор Бајић“ у Новом Саду на одсеку за кларинет, наставио школовање на „Универзитету за музику и примењене уметности“ у Грацу, Аустрија. Године 2005. је придобио титулу магистра уметности – јазз саксофониста. За време студија у Грацу је добио стипендију од аустријског министарства културе, за студије на престижној Сибелиус Академији у Хелсинкију, Финска. После повратка из Финске, наступао са легендом аустријске јазз сцене гитаристом Карл Ратзером и издао ЦД са сарајевском јазз групом „Миноритy“. Наступао са: Деннис Роуланд, Гианни Бассо, Лее Харпер Литтле Биг Банд, Карл Ратзер, Барбара Хендрикс, Ладислав Фидри  и многим другима
Води свој састав Адам Клемм Банда, са којим је издао свој првенац „Хот Цоолен“ за независну издавачку кућу Сенсор Рецордс 2007. године.
2012. године снима свој други ауторски пројекат, који је тренутно у пост-продукцији.
Од 2008. године је ендорсер П.Мауриат саксофона за југоситочну Еуропу.
Од 2008. године је запослен као солиста Биг Банд-а РТВ Словенија, поред тога предаје саксофон и јазз банд у музичкој школи ГЦЕW у Љубљани.
Čлан је савета Новосадског јазз фестивала.
Као члан Биг Банда РТВ Словенија, имао је част да дели бину са јазз великанима, као што су: Мике Стерн, Ерние Wаттс, Јое Ловано, Ронние Цубер, Патти Аустин, Петер Ерскине, Ницхолас Паyтон.
Сандра Клемм-глас
Роđена 1972. године у Бања Луци, од своје 7. године живи у Љубљани. Дугогодишњи члан дечјег и омладинског хора РТВ Љубљана. Завршила је јазз одсек Конзерваторијума за музику и балет у Љубљани у класи проф. Наде Жгур. Учествовала на радионицама чувеног поп-јазз педагога Даве Страуд-а, једног од оснивача методе  Спеецх Левел Сингинг, на радионици Боб Столофф-а Техника вокалне импровизације и на радионици чувене вокалне групе Неу Yорк Воицес у Грацу 2003. године.
За собом има 7 објављених албума:
– Сенди (1992)
-Зате (1994)
-Немирна кри (1995)
-Засе ме вземи (1996)
-Брезмејна љубезен (1999)
-На другем концу света (2000)
-Се ше спомињаш (2009)
Једна од првих певача, који су увели данце музику на словеначку поп сцену. Албум Немирна кри, који је настао у сарадњи са певачем и продуцентом Даниелом Поповићем (Џули), је добио признање Среbrна касета 1995. године. Године 1998 је сингл Стигмата са албума На другем концу света, изаbrан од стране словеначког дистрибутера , за промоцију истоименог холлyуоодског филма. Као члан хора је наступала са Боббy МцФеррин-ом на Љубљанском летњем фестивалу 2004. године. Наступила на песми Еуровизије у првом појављивању Словеније на том такмичењу са бендом ЕН X БАНД у Ирској 1993. године и као пратећи вокал са певачем Вили Ресник у Енглеској 1998.године.
Као солиста је два пута наступала на најзначајнијем словеначком поп фестивалу Словенска попевка у пратњи великог ревијског оркестра РТВ Словеније (1999 и 2009).
Више пута је наступала са својим вокалним триом као пратећи вокали на фестивалу Словенска попевка, у стварању најгледаније музичке емисије Зоом на националној телевизији,  и на разним концертима широм Словеније у сарадњи са Биг Бендом РТВ Словеније.
Тренутно се бави предавањем јазз и поп соло певања у школи Завод Св. Станислава , студијским радом и предавањем на радионицама.