Сара Ренар
08. 10. 2023.

КОНТАКТ ГАЛЕРИЈА У 21:00

ЦЕНА УЛАЗНИЦЕ ЈЕ 400РСД

 

После шест година, Сара Ренар се враћа на сцену СКЦ-а и сада са својим бендом обележава десет година музичке каријере низом концерата на Балкану и експлозивним фестивалским наступима који се описују као electro-punk party.

Сара Ренар је ауторка пет дискографских издања на којима потписује музику и текст. Њено стваралаштво је наишло на широко признање – албум „Дјеца“ је номинован за Порин 2014. године, а за ЕП „Јесен“ је освојила Порин за најбоље вокално извођење. Албум „Тишина“ је номинован за албум године и најбољи алтернативни албум и добио је номинацију за европски албум године од стране ИМПАЛА-е.

Њен најновији студијски албум „Шути и пјевај“ из 2021. године је добио једногласне похвале критичара и сматра се њеним најбољим и најзрелијим радом до сада.

У протеклих десет година, Сара Ренар је одржала готово хиљаду концерата широм Европе и региона, наступајући на најважнијим регионалним фестивалима и концертним просторима. Осим сопствене ауторске музике, компонује и изводи музику за позориште, сарађује са светски признатим DJ-евима, књижевницима и песницима и ради на пројектима у области мултимедије.