Мултиверзитет: Радионица за гитаристе са Николом Стајић

СКЦ Крагујевац у сарадњи са организацијом Мултикултиватор из Београда представља музичку радионицу за гитаристе коју ће водити Никола Стајић – гитариста, аранжер, композитор и промотер Годин Гуитарс. Радионица ће бити одржана у среду 21. Септемbrа у Студентском Културном Центру у Крагујевцу.
Никола Стајић, стипендиста Делта Фондације, до пре нешто више од годину дана још увек је био студент Беркли колеџа. О његовим успесима током студија али и у професионалним водама набоље говоре његова постигнућа: brојне интернационалне колаборације укључујући сарадњу са изузетним Томи Емануелом, израда модела гитаре која носи његово име (Годин Гуитар) као и мајсторски час који је средином августа Никола Стајић одржао на Беркли колеџу само су нека од њих.
Никола ће са полазницима радионице ставити фокус на “конверзацију“ меđу музичарима, развој и реализацију идеја и стварање личног израза, односно аутентичност. Радионица је намењена пре свега младим гитаристима узраста од 16 до 20 година, али се могу пријавити и они који се не уклапају у овај старосни оквир.
Полазници радионице могу бити сви пасионирани гитаристи без обзира на формално музичко оbrазовање. Учешће на радионици је бесплатно, brој учесника је ограничен а пријава је обавезна.
Формулар за пријаву на радионицу Николе Стајић може се преузети у атачменту. Попуњене пријаве треба послати до 17. септемbrа на оффице@мултикултиватор.орг.рс.
„Мултиверзитет“ је динамична платформа за неформално музичко оbrазовање коју је “Мултикултиватор“ развио у сарадњи са БИН – “Берклее Интернатионал Нетуорк“.


 Апплицатион форм Никола С СКЦ-КГ.пдф