Multiverzitet: Radionica za gitariste sa Nikolom Stajić

SKC Kragujevac u saradnji sa organizacijom Multikultivator iz Beograda predstavlja muzičku radionicu za gitariste koju će voditi Nikola Stajić – gitarista, aranžer, kompozitor i promoter Godin Guitars. Radionica će biti održana u sredu 21. Septembra u Studentskom Kulturnom Centru u Kragujevcu.
Nikola Stajić, stipendista Delta Fondacije, do pre nešto više od godinu dana još uvek je bio student Berkli koledža. O njegovim uspesima tokom studija ali i u profesionalnim vodama nabolje govore njegova postignuća: brojne internacionalne kolaboracije uključujući saradnju sa izuzetnim Tomi Emanuelom, izrada modela gitare koja nosi njegovo ime (Godin Guitar) kao i majstorski čas koji je sredinom avgusta Nikola Stajić održao na Berkli koledžu samo su neka od njih.
Nikola će sa polaznicima radionice staviti fokus na “konverzaciju“ među muzičarima, razvoj i realizaciju ideja i stvaranje ličnog izraza, odnosno autentičnost. Radionica je namenjena pre svega mladim gitaristima uzrasta od 16 do 20 godina, ali se mogu prijaviti i oni koji se ne uklapaju u ovaj starosni okvir.
Polaznici radionice mogu biti svi pasionirani gitaristi bez obzira na formalno muzičko obrazovanje. Učešće na radionici je besplatno, broj učesnika je ograničen a prijava je obavezna.
Formular za prijavu na radionicu Nikole Stajić može se preuzeti u atačmentu. Popunjene prijave treba poslati do 17. septembra na office@multikultivator.org.rs.
„Multiverzitet“ je dinamična platforma za neformalno muzičko obrazovanje koju je “Multikultivator“ razvio u saradnji sa BIN – “Berklee International Netuork“.


 Application form Nikola S SKC-KG.pdf