Креативни курс гитаре

Скц Крагујевац вас позива на упис Креативног курса гитаре 3. октоbrа у 12:00.
Гуитар Арт Фестивал организовао је Креативни Курс КЛАСИČНЕ и АКУСТИČНЕ гитаре, са циљем да омогући стандардизовану и методолошки иновативну музичку едукацију за децу и одрасле. Кроз дугогодишње искуство Гуитар Арт Фестивала, као и сарадњу са Амбасадом Сједињених Америчких Држава у Београду и са престижном америчком Џејкобс музичком школом Универзитета у Индијани, створили су методе наставе и рада које су потврđене као веома успешне и интерактивне.
Курсеви су намењени потпуним почетницима, али и гитаристима који желе да продубе и унапреде своје свирање. Групе се формирају према узрасту (деца и одрасли), као и према нивоу искуства и знања полазника (основни и напредни курсеви).
Čасови се одржавају два пута недељно у трајању од 55 минута у оквиру групне наставе (од 6 до 10 ученика). Професор који ће водити курс је Саша Несторивић Цаја. Сваки полазник добија уџбеник ККГ, као и могућност посећивања концерата и радионица везаних за гитару. Полазници који немају свој инструмент имају могућност да по повољним ценама изнајме гитару. Месечни трошкови похаđања Креативног Курса Гитаре износе 3.000 динара.
КЛАСИČНА ГИТАРА: Курс је намењен почетницима, који на класичној гитари најbrже савладају основе и савремене технике свирања класичне гитаре (најлонске жице). Полазници ће савладати класичну технику свирања (п,и,м,а), акорде, читање нота и рад на изаbrаном музичком репертоару.
АКУСТИČНА ГИТАРА: Курс који продубљује знања савремених техника фингерстајл и свирање трзалицом на акустичној гитари (металне жице), као и читање нота и таблатура. Програм курса учи се на основу практичних примера најпопуларнијих поп и роцк песама.
Пријављивање ће се вршити до 2. октоbrа у Студентском културном центру Крагујевац (Радоја Домановића 12) радним данима од 9:00 до 14:00 а све информације могу се добити и путем телефона 062334702, 034335050, 034336122.
Свако ће просвирати! Гарантујемо! Јер сви смо ми помало звезде!