Katarina Pejak & Friends

Katarina Pejak je kantautorka, pevačica i pijanistkinja koja trenutno živi i radi u Nešvilu (Tenesi, SAD). Njena muzika počiva na tradicijama američke muzike (bluz, kantri, soul, džez), koje ona filtrira kroz svoje balkansko poreklo i klasično muzičko obrazovanje.
Katarina je deset godina učila klasični klavir u muzičkoj školi „Mokranjac“ pre nego što će započeti studije na Berklee koledžu u Bostonu, na odseku „songuriting“ (pisanje pesama). Diplomirala je na Berkliju 2014. godine, a iste godine je i primila nagradu katedre za songuriting („songuriting achievement auard“).
Katarinina dosadašnja dostignuća ukljčuju sviranje sa svetski poznatim bluz muzičarima kao što su Roni Erl (Ronnie Earl) i Ana Popović, rad sa mladim polaznicima letnjeg programa na Berkliju (mentor na „Songuriting ueek“ – nedelji posvećenoj pisanju pesama), kao i brojne nastupe u Americi i na našem podneblju.
Sa Katarinom nastupaju: Bratislav Radovanović (Fish in Oil), Branislav Radojković (Naked, Fish in Oil) i Slaven Ljujić (Vindž, Larry Watson)
Cena karte: 300 rsd