Вештине комуникације као пут до личног успеха и среће
25. 11. 2022.

КОНТАКТ ГАЛЕРИЈА СКЦ У 19.00

УЛАЗ СЛОБОДАН

 

 

Комуникација је много више од пуког причања и писања, зато што је директно повезана са нашом људском природом и понашањем, и налази се у свим порама нашег живота.

Зашто је успешна комуникација битна?

Без обзира на степен образовања или лично искуство уколико немате вештине да правилно изразите своје идеје, артикулишете своје емоције у разговорима, обављате непријатне разговоре, разумете различите људе, решавате конфликте, аутентично представите себе, своје идеје, и резултате у пословном свету и међуљудским односима, нећете напредовати ни лично ни професионално, нити ћете бити задовољни.

На овом предавању бавићемо се online комуникацијама, вештинама презентовања, 5 највећих грешака у комуникацији, саветима за успешан јавни наступ, како да умањите трему, како да боље разумемо друге људе, како да упутите афирмативну критику, решавањем конфликата, како стећи самопоуздање, границе у комуникацији…Ово су само неке од тема о којима ћемо имати прилике више да чујемо од др Александре Плазинић која каже : Мој циљ је да комункацијом дођемо до личног успеха и среће! Комуникација је кључ!

 

Предавач : Александра Плазинић, доктор и тренер стратешких комуникација, универзитетски предавач, области којима се бави :како превазићи страх од јавног наступа, ефикасна комуникација, повећање самопоуздања за напредовање у каријери. Проглашена за једну од ТОП 30 пословних тренера за 2022 (The New York City Journal)