Аудиција
Драмска секција СКЦ-а
16. 10. 2022.

САЛА ПМФ-а, у 11:00

 

Драмска секција Академског позоришта СКЦ-а поново организује аудицију за пријем нових чланова. Полазници секције биће у прилици да, кроз рад и стручно вођену едукацију, стекну основне глумачке вештине или уобличе већ постојеће глумачко искуство и тако остваре јединствен уметнички израз.
За аудицију је потребно припремити драмски монолог и рецитацију по жељи.

Сви заинтересовани могу се пријавити до 13. октобра путем онлајн пријаве

 

Пробе Драмске секције одвијаће се у просторијама Студентског културног центра два пута недељно у следећим терминима:
• средом од 21:00 до 22:30
• петком од 21:00 до 22:30

 

Драмску секцију води Костадин Стојадинов, редитељ Академског позоришта СКЦ-а и дипломирани професор српског језика и књижевности.
Драмска секција СКЦ-а у новом саставу започела је свој рад 2016. године, а чланови секције су већ имали прилику да се представе како крагујевачкој публици кроз Отворене пробе, представе Пешчаник, Тотови и Хамелн, тако и публици позоришних фестивала у Србији и региону. Као део међународног позоришног пројекта, чланови Академског позоришта и Драмске секције СКЦ-а представили су се и публици у Немачкој и Словенији током једномесечног боравка у овим земљама. Такође, кроз рад драмске секције имали су прилику да се сусретну и упознају са многим стручним личностима из света филмске и позоришне уметности, али и да учествују у реализацији Фестивала аматерских позоришта Златна кулиса, чији је организатор и носилац СКЦ Крагујевац већ 7 година.

 

Похађање драмске секције је бесплатно.
За све додатне информације можете нас контактирати путем имејл адресе јелена@скцкг.цом или
телефона 034 33 61 22.