Studentski Kulturni Centar Kragujevac

Muzički program
Likovni program
Književni i tribinski
Pozorišni program
Folklorni program

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

banerInformacioni Centar
U okviru Studentskog kulturnog centra u Kragujevcu, već  duži niz godina funkcioniše i moderno opremljeni Internet centar, koji  pruža obuku iz stranih   jezika:


ENGLESKOG


NEMAČKOG


ITALIJANSKOG


ŠPANSKOGObuka se sprovodi u prostorijama SKC-a, ali, u zavisnosti od potreba, moguće je organizovati kurseve in-house (u Vašem prostoru) i tailor-made (prilagođavanje plana i programa Vašim potrebama).Sve navedene kurseve jezika prati organizovana obuka koju održavaju adekvatno sertifikovani predavači (diplomirani filolozi stranih jezika) . Opremanje Internet centra pomogla je  ACDI VOCA. U klimatizovanom prostoru i opuštenoj atmosferi možete koristiti naše usluge, uz konstantnu pomoć naših zaposlenih. Cene kurseva su veoma pristupačne.

Ono što nas karakteriše je da naš kurs poslovnog engleskog jezika ujedno predstavlja i pripremu za polaganje ispita u Britanskom savetu, čiji smo partner u sprovođenju edukativnih programa. Takođe, vršimo i ESOL pripremu kandidata za polaganje ispita u Britanskom savetu (FCE, CAE, BEC, IELTS) i pripremu za završni test u Geteovom institutu.

Informacioni centar poseduje i medijateku i čitaonicu sa bibliotekom (preko 2000 naslova stručne literature na engleskom, francuskom nemačkom, španskom i drugim jezicima) . Studenti mogu koristiti ove naslove besplatno u čitaonici svakog radnog dana u terminima 8.00h -14.30h.

Grupe sa kojima radimo su male , 4-6 polaznika, tako da je profesor u mogućnosti da maksimalno posveti pažnju svakom polazniku pojedinačno. Nakon završene obuke kandidati koji su uspešno položili završni test (usmeni i pismeni deo) dobijaju sertifikate koji po CEF standardizaciji jezika definišu nivo njihove jezičke kompetencije (A1, A2, B1, B2, C1, C2). Sertfikati su priznati od strane Nacionalne službe za zapošljavanje.


  FCE SERTIFIKATI

 

 

Naša  divna FCE grupica ponovo zajedno ali ovog puta sa sertifikatima Britanskog Saveta !!!

ČESTITAMO Igore, Irina, Jovana ! BRAVO još jedna prepreka manje ka ostvarenju vaših ciljeva !

 

 

DOBRODOŠLI 

SKC LEARN, 
STUDENTSKI KULTURNI CENTAR, RADOJA DOMANOVIĆA 12
tel. 034-300985, 064-2401509

 

 

 


Detalji


  Addvantage Program for schools awarded by the British Council !

 

 https://www.facebook.com/SKC-Learn-specijalizovana-%C5%A1kola-engleskog-jezika-i-biblioteka-1519792931654471/?fref=ts

 

Addvantage Program for schools awarded by the British Council !


SKC Learn- specijalizovana škola engleskog jezika i biblioteka je postala deo Addvantage Programa za škole, Btitanskog Saveta uspešnom pripremom kandidata za polaganje ESOL ispita u Britanskom Savetu.
Time smo ostvarili brojne pogodnosti za naše sadašnje i buduće kandidate kao i potvrdu naše stručnosti !
U čast budućih uspešnih kandidata ČEKAMO VAS !!!

Priprema za polaganje ESOL ispita :
KET, PET, FCE,CAE,IELTS,BEC...


DOBRODOŠLI

SKC LEARN,

STUDENTSKI KULTURNI CENTAR, RADOJA DOMANOVIĆA 12
tel. 034-300985, 064-2401509


Detalji


  SERTIFIKATI- BUSINESS ENGLISH ( poslovni engleski jezik) -B1 CEF

 

 

Andrijana i Đorđe uspešno završili obuku iz POSLOVNOG ENGLESKOG JEZIKA (BEC), B1 nivo i završnim testom - pismeno/usmeno potvrdili svoje jezičke veštine !

Čestitke uz nadu da će im stečeno znanje koristiti u daljem radu i karijeri !!! 
  D.H. LORENS- Multimedijalna analiza dela -Sinovi i ljubavnici (D.H.LAWRENCE- SONS AND LOVERS –MULTIMEDIA ANALYSIS)

 

 

U Studentskom kulturnom centru 6.aprila 2015.godine održana je multimedijalana analiza dela ‚‚Sinovi i ljubavnici" britanskog autora

D.H.Lorensa

 

 

                                                           .


Detalji


  Transcedentalizam u poeziji Ralph Wald-a Emersona i muzici Charlesa Ives-a

 

 

 

OPEN CLASS- WORKSHOP  pod nazivom Integrativni pristup komparativno-estetičkom sagledavanju transcendentalizma u poeziji Ralph Wald-a Emersona  i muzici Charlesa Ives-a realizovan je u Američkom kutku u Kragujevcu 19.03.2015. godine.  

   

 

Prezentaciju možete pogledati OVDE


Detalji


  Ekološki i muzički elementi u poeziji Volta Vitmena (Walt Whitman)

 

18.12.2014. godine realizovan je korelacioni čas otvorenog tipa u Američkom kutku, Kragujevac pod nazivom EKOLOŠKI I MUZIČKI ELEMENTI U POEZIJI VOLTA VITMENA.

 Prezentaciju možete pogledati OVDE. 


Detalji


  SERTIFIKATI- GENERAL ENGLISH (opšti engleski jezik) -A1, A2 CEF

 

 

Naši učenici Vera Parezanović i Ivan Kovačević uspešno priveli kraju obuku za OPŠTI ENGLESKI JEZIK - A1 i A2 nivo (GENERAL ENGLISH LANGUAGE A1 and A2 levels CEF), i završnim ispitom ostvarili pravo na SERTIFIKATE !!! ČESTITAMO !!!
  RADIONICA 5- Zajednički projekat i realizacija- Britanski kutak Narodne biblioteke ‚‚Vuk Karadžić, SKC i Srednja Muzička škola ‚‚Dr. Miloje Milojević

  

Učenici  II1 Muzičke škole ‚‚Dr. Miloje  Milojević " iz Kragujevca učestvovali su u realizaciji korelacionog časa u Britanskom kutku Narodne biblioteke ‚‚Vuk Karadžić ", Kragujevac. Naziv korelacije je ‚‚Muzički elementi u poeziji Georgea Gordona Lorda Byrona. 

Prezentaciju možete pogledati OVDE. 

 

 

 


Detalji


  FCE SERTIFIKAT

 

Naš učenik- Matija Jovanović koji se spremao za polaganje FCE ispita u Britanskom Savetu u Beogradu uspešno položio ovaj ispit i dobio međunarodno priznati sertifikat koji potvrđuje njegovo znanje engleskog jezika.  ČESTITAMO !!!
  LITERATURE – A BRIDGE BETWEEN LANGUAGES AND STANDARDS CORRELATIONNastavak saradnje SKCa, Kragujevac i srednje muzičke škole‚‚Dr. Miloje Milojević", Kragujevac kroz realizovanu radionicu-seminar u Britanskom Savetu u Beogradu.

Detalji


  ALL  [1] 2  
Pretraga:Tehnika
Javne nabavke
Dokumenta i propisi

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner