Студентски Културни Центар Kragujevac

Музички програм
Ликовни програм
Књижевни и трибински
Позоришни програм

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

banerФолклорни програм
СКЦ 2018-09-10 00:00h
  Пријем нових чланова - Академски фолклорни ансамбл Светозар Марковић

Image Студентски културни центар Крагујевац организује пријем нових чланова у Академски фолклорни ансамбл Светозар Марковић, Певачку групу Студенац и Народни оркестар. Сви заинтересовани се могу пријавити већ од 10. септемbrа у просторијама СКЦ-а до 20х. Пријемни састанак на ком ће нови чланови моћи детаљније да се информишу о програму и раду ансамбла одржаће се 24. и 25. септемbrа у 19х.
Detalji


2018-08-13 00:00h
  Учешће АФА Светозар Марковић на Меđународном фестивалу фолклора у Čешкој

Image Као и сваке године до сада, Академски фолклорни ансамбл Светозар Марковић поново је учесник једног од меđународних фестивала фолклора. Ове године ансамбл је уврштен у програм Меđународног фестивала фолклора &минус; Фолклор без граница, који ће се одржати у чешком граду Острава од 13. до 18. августа.
Detalji


Đачки трг, Прва крагујевачка гимназија 2018-07-20 20:30h
  Фолкарт Дидгори (Грузија) и АФА Светозар Марковић - Концерт фолклора

Image Као и претходне године, Студентски културни центар резервисао је јул за необичне звуке и ритам светске плесне сцене, и у госте нам доводи један од најбољих фолклорних ансамбала Грузије - Фолкарт Дидгори. Овогодишњи концерт ће се одржати у сарадњи са Скупштином града Крагујевца и крагујевачка публика ће имати прилике да ужива у необичном сусрету богатих традиција двеју земаља, Србије и Грузије. 20. јул у 20:30х, Đачки трг 
Detalji


Сала ПМФ 2018-06-03 00:00h
  Дечији концерт фолклора

Image Као и сваке године до сада, пред сам крај сезоне, најмлаđи чланови Академског фолклорног ансамбла Светозар Марковић храbrо освајају сцену и публици представљају традиционалне игре и песме наше земље. Дечији концерт фолклора, недеља 3. јун у 19х, Свечана сала ПМФ-а
Detalji


Народно позориште Ниш 2018-05-12 00:00h
  Концерт фолклора Националне секције ЦИОФФ-а

Image Академски фолклорни ансамбл Светозар Марковић, заједно са Певачком групом Суденац, један је од 6 одаbrаних учесника Концерта фолклора Националне секције ЦИОФФ-а, који ће се одржати у суботу 12. маја у Народном позоришту у Нишу, са почетком у 20х. Организатори концерта су Национална секција ЦИОФФ-а Србије и Студентски културни центар Ниш.
Detalji


Сала ПМФ 2018-04-15 00:00h
  Свечани концерт фолклора

Image Студентски културни центар Крагујевац организује СВЕČАНИ КОНЦЕРТ ФОЛКЛОРА, којим ће обележити 41. роđендан Академског фолклорног ансамбла Светозар Марковић. Концерт ће се одржати у недељу 15. априла, у 19х, у Свечаној сали ПМФ-а. 
Detalji


Дрвенград 2018-01-21 00:00h
  Академски фолклорни ансамбл на Кустендорфу

Image Академски фолклорни ансамбл Светозар Марковић и ове године учесник је Меđународног филмског и музичког фестивала Кустендорф, који се одржава упериоду од 16. до 21. јануара.
Detalji


Сала ПМФ 2017-12-14 00:00h
  ДЕČИЈИ КОНЦЕРТ ФОЛКЛОРА

Image Као и сваке године до сада, најмлаđи чланови наших ансамбала представиће вам своје познавање традиционалних песама и игара на Дечијем концерту фолклора, 14. децемbrа, у 19х, у Свечаној сали ПМФ-а.
Detalji


Књажевско српски театар 2017-12-08 19:00h
  КОНЦЕРТ ПЕВАČКЕ ГРУПЕ СТУДЕНАЦ

Image Студентски културни центар Крагујевац вас са задовољством позива на концерт Певачке групе Студенац, 8. децемbrа у 19х у Књажевско-српском театру. Лепоту традиционалног певачког наслеđа Студенац доноси на сцену у свом пуном саставу. Уз садашње чланове женске и мушке певачке групе, представиће се и некадашње чланице чији су раскошни гласови обележили настанак и почетке певачке групе Студенац.
Detalji


СКЦ 2017-09-08 00:00h
  ПРИЈЕМ НОВИХ ČЛАНОВА - АКДЕМСКИ ФОЛКЛОРНИ АНСАМБЛ, ПЕВАČКА ГРУПА СТУДЕНАЦ, НАРОДНИ ОРКЕСТАР - ТРАДИЦИЈА У ПОКРЕТУ

Image Студентски културни центар Крагујевац организује пријем нових чланова у Академски фолклорни ансамбл Светозар Марковић, Мушку и Женску певачку групу Студенац и Народни оркестар. Сви заинтересовани могу се пријавити у Студентском културном центру, сваког радног дана до 20х. Упис је у току!
Detalji


  ALL  [1] 2 3 4  
Претрага:Информациони Центар
Техника
Јавне набавке
Документа и прописи

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner