Studentski Kulturni Centar Kragujevac

Muzički program
Likovni program
Književni i tribinski
Folklorni program

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

banerPozorišni program
Sala PMF 2018-10-14 12:00h
  Audicija - Dramska sekcija SKC-a

Image Dramska sekcija Akademskog pozorišta SKC-a i ove godine organizuje audiciju za prijem novih članova. Polaznici radionice biće u prilici da, kroz rad i stručno vođenu edukaciju, steknu osnovne glumačke veštine ili uobliče već postojeće glumačko iskustvo i tako ostvare jedinstven umetnički izraz. Audicija će se održati 14. oktobra u 12 h, u Svečanoj sali PMF-a.
Detalji


Sala PMF 2018-09-23 20:00h
  Predstava Peščanik

Image Novu sezonu članovi Akademskog pozorišta SKC-a započeli su učešćem na XIV Međunarodnom studentskom pozorišnom festivalu URBAN FEST, a već 23. septembra vraćaju se na svoju matičnu scenu sa predstavom PEŠČANIK. Sala PMF-a u 20h.
Detalji


Kutija Šibica 2018-09-03 00:00h
  Prijem novih članova - Kragujevačko pevačko društvo

Image Hor Studentskog kulturnog centra Kragujevac - Kragujevačko pevačko društvo organizuje prijem novih članova već od samog početka nove sezone, od 03. septembra. Svi zainteresovani mogu se prijaviti ponedeljkom i četvrtkom od 20 do 22h u Kutiji šibica.
Detalji


2018-09-02 00:00h
  Peščanik na XIV Međunarodnom studentskom pozorišnom festivalu URBAN FEST, Niš

Image Dramska sekcija SKC-a otvoriće novu sezonu gostovanjem na XIV Međunarodnom studentskom pozorišnom festivalu URBAN FEST u Nišu 2. septembra. Dramska sekcija će se po prvi put predstaviti niškoj publici i izvesti predstavu Peščanik.
Detalji


2018-07-16 00:00h
  Kragujevačko pevačko društvo na Boljšoj festivalu

Image Hor Studentskog kulturnog centra, Kragujevačko pevačko društvo, učesnik je  ovogdišnjeg Festivala ruske muzike Boljšoj, koji će se održati od 14. do 17. jula na Mećavniku. Hor je po prvi put učesnik ovog prestižnog festivala klasične muzike, i održaće celovečernji koncert u revijalnom delu festivala, 16. jula.
Detalji


Sala PMF 2018-06-12 00:00h
  Predstava PEŠČANIK - prva repriza

Image Predstava Peščanik Akademskog pozorišta SKC-a reprizno će biti izvedena 12. juna u 20h, u Sali PMF-a. Režiju i dramatizaciju teksta potpisuje Kostadin Stojadinov.
Detalji


Sala PMF 2018-06-02 00:00h
  Predstava PEŠČANIK

Image Akademsko pozorište Studentskog kulturnog centra obeležiće završetak sezone premijerom predstave PEŠČANIK, 2. juna, sa početkom u 20h, u Sali PMF-a. Režiju predstave, kao svoj rediteljski prvenac, potpisuje Kostadin Stojadinov. 
Detalji


Galerija Narodnog muzeja 2018-05-24 00:00h
  Horski zvuci Bavarske i Šumadije

Image U četvrtak 24. maja, u Galeriji Narodnog muzeja, održaće se zajednički koncet horova pod nazivom Horski zvuci Bavarske i Šumadije. Kragujevačko pevačko društvo Studentskog kulturnog centra Kragujevac ugostiće Mladi kamerni hor iz Ingolštata. Početak koncerta zakazan je za 20h.
Detalji


Sala PMF 2018-04-23 00:00h
  Predstava Ledene doktrine - varijacije na temu nacističke retorike, Metanoia Artopedia

Image Scena Studentskog kulturnog centra Kragujevac ugostiće nesvakidašnju predstavu "Ledene doktrine – varijacije na temu nacističke retorike", pozorišne trupe Metanoia Artopedia, iz Segedina.15. april u 19h, Sala Prirodno-matematičkog fakulteta
Detalji


Sala PMF 2018-03-18 00:00h
  POBEDNICI IV ZLATNE KULISE

Image Kao i do sada, odluku o najboljima na Festivalu amaterskih pozorišta Zlatna kulisa, donosila su dva žirija:ŽIRI UČESNIKA u sastavu: Sanja Veljković,Nina Stokić, Milan Cerović, Petar Ščepihin, Gordana Adamov i Vladimir Jorgić i Jana Mijailović iSTRUČNI ŽIRI u kom je neposredno pred početak festivala došlo do izmena. Naime, zbog nepredviđenih obaveza, najavljeni Andrija Kuzmanović učestvovao je kao specijalni gost drugog dana festivala, a mesto predsednika Stručnog žirija pripalo je Nenadu Herakoviću, pozorišnom i filmskom glumcu. Uz Nenada odluke o najboljima donosili su Dubravka Brkić, glumica Pozorišta za decu u Kragujevcu i Miroslav Petrović, glumac. 
Detalji


  ALL  [1] 2 3 4 5 ...  
Pretraga:Informacioni Centar
Tehnika
Javne nabavke
Dokumenta i propisi

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner