Studentski Kulturni Centar Kragujevac

Muzički program
Likovni program
Pozorišni program
Folklorni program

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

banerKnjiževni i tribinski program
SKC 2017-12-08 18:30h
  Novi roman Aleksandra Živkovića u SKC Kragujevac


U petak, 8. decembra biće predstavljen novi roman kragujevačkog pisca Aleksandra Živkovića pod naslovom "Dosije Papalukas". Kontakt galerija SKC, 18 sati i 30 minuta.


Glavni junak ovog vrhunskog krimi-romana, inspektor Stefan, dobija zadatak da istraži slučaj misterioznog ubistva na lokalnom groblju. Leš koji ispituje nema isprave, a začuđuje još i činjenica da nema ni otiske prstiju... Istražujući slučaj, dolazi do neverovatnih saznanja o prošlosti moćnih ljudi iz svog okruženja. Klupko se odmotava...

U svom četvrtom romanu "Dosije Papalukas", Živković vešto i uverljivo spaja istorijske činjenice i fikciju, stavljajući sve u kontekst jedne zanimljive krimi-priče. Autor se još jednom potvrđuje kao izuzetni erudita koji svoja književna dela stvara zgusnutim slovokazom, a mislima i mudrostima koje se dugo pamte, oplemenjuje čoveka i njegovo biće. (iz recenzije)


Aleksandar Živković (Kragujevac, 1971) do sada je objavio romane: "Nebo boje krvi", "Obretenije Novakovo" i "Poslednji pozdrav iz Teodosije".
<< Nazad

Pretraga:Informacioni Centar
Tehnika
Javne nabavke
Dokumenta i propisi

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner