Studentski Kulturni Centar Kragujevac

Likovni program
Književni i tribinski
Pozorišni program
Folklorni program

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

banerMuzički program
Kontakt galerija 2017-12-09 00:00h
  Promocija projekta Influences

Image
Koncertna turneja projekta "Influences - uticaji britanske muzike u Srbiji" stiže 9. decembra u Skc Kragujevac! Kragujevac važna tačka na mapi dešavanja ovog projekta jer su upravo u ovom gradu 1837. godine uspostavljeni diplomatski odnosi Velike Britanije i Srbije. #musicisgreat #uksrb180

Ovom prilikom promovišemo CD izdanje sa 15 numera britanske muzike koje su obradili, snimili i aranžirali bendovi iz Srbije i na taj način prikazali koja i kakva je muzika Velike Britanije oblikovala srpsku scenu.

Od prve „invazije” britanske muzike sa kraja pedesetih, Bitlmanije, gruvi šezdesetih, koloritnih sedamdesetih, rađanja panka, Kul Britanije i Britpopa pa do danas u 21h razgovaraju Saša Vujić (KBO!) ,Nenad Glišić (SKCKG) i Marko Jakovljević.

Nakon toga od 22h nastupi sastava: SUS SNB (SkupljeniNaBrzinu) TRNJE 3mačke100godina 

Ulaz na događaj je besplatan.

Nakon Beograda i Kragujevca muzički karavan seli se u Niš 14. decembra i 16. decembra u Novi Sad. 

Projekat „Uticaji“ realizuje se u sklopu programa obeležavanja 180 godina diplomatskih odnosa UK i Srbije, a na tragu je nastupa brojnih popularnih britanskih bendova u Srbiji, kao i važnih snimaka koje su jugoslovenski i srpski bendovi napravili u Velikoj Britaniji.

<< Nazad

Pretraga:Informacioni Centar
Tehnika
Javne nabavke
Dokumenta i propisi

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner