Студентски Културни Центар Kragujevac

Музички програм
Ликовни програм
Књижевни и трибински
Позоришни програм
Фолклорни програм

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner  • ТОМ СТЕИН //Мусиц, Медиа & Ентертаинмент Индустрy
  • КРАГУЈЕВАЦ ИСПОД ШМИНКЕ
  • Сцандинавиан МООСЕик // Алеџ Јонссон + Барбарисмс // СКЦ
  • ДОКУМЕНТИ – Иван Петровић


ТОМ СТЕИН //Мусиц, Медиа & Ентертаинмент Индустрy
18.10.2017 | Ректорат Универзитета у Крагујевцу

Студентски Културни Центар Крагујевац, у сарадњи са Мултикултиватором и Филолошко уметничким факултетом у Крагујевцу, организује предавање професора Тома Стајна (Берклее, Бостон САД) у среду 18. октоbrа са почетком у 11х у сали Ректората Универзитета у Крагујевцу. Том Стајн је професионалац у области музичког бизниса, медија и индустрије забаве. На предавању ће представити најбоље праксе и савремене и будуће тенденције у области дигиталног маркетинга и промоције уметника на друштвеним мрежама, припрема за каријеру, продукцију концерата, музички бизнис, менаџмент и предузетништво у култури и уметности.

Детаљи
Сцандинавиан МООСЕик // Алеџ Јонссон + Барбарисмс // СКЦ
06.10.2017 | КОНТАКТ Галерија СКЦ

У петак 06.октоbrа у Контакт галерији, СКЦ представља алтернативну скандинавску сцену! Наступају дански кантаутор Алеџ Јонссон и шведски бенд Барбарисмс!

Детаљи
Растко Оbrадовић Трио
01.10.2017 | КОНТАКТ Галерија СКЦ

Растко Оbrадовић наступа 6.децемbrа у Контакт галерији СКЦ-а са својим тријом кога још чине Александар Грујић и Богдан Đурđевић.

Детаљи
КРАГУЈЕВАЦ ИСПОД ШМИНКЕ
08.10.2017 | Галерија СКЦ

КРАГУЈЕВАЦ ИСПОД ШМИНКЕАко фотографишете свој град, пролазнике, пријатеље и свакодневни живот Крагујевца, позивамо вас да учествујете на фотографској радионици 8. и 9. октоbrа, у галерији СКЦ (ул. Радоја Домановића 12).

Детаљи
ДОКУМЕНТИ – Иван Петровић
26.09.2017 | КОНТАКТ Галерија СКЦ

Изложба ДОКУМЕНТИ аутора Ивана Петровића биће отворена у КОНТАКТ Галерији СКЦ у уторак 26. септемbrа 2017. године у 20 х. Изложбу ће отворити Уна Поповић, историчарка уметности и кустос Музеја савремене уметности у Београду. Изложба ће бити отворена до 9. октоbrа 2017. 

Детаљи
Арцхитецтуре - А Хеуристиц Гаме Наталија Богдановић и Алекса Đурић
04.07.2017 | Галерија СКЦ

Изложба Арцхитецтуре - А Хеуристиц Гаме, аутора Наталије Богдановић и Алексе Đурића биће отворена у Галерији СКЦ у уторак, 4. јула 2017. у 20х. Изложбу ће отворити Јелена В. Атанасијевић, архитекта и доцент на Одсеку за примењену и ликовну уметност Филолошко-уметничког факултета, студијски програм Унутрашња архитектура. Публика ће изложбу моћи да погледа до 31. јула 2017.

Детаљи
Супермен је Барбика!
11.10.2017 | Кутија Шибица

Херман Штерн, АКА Срđан Čеперковић је десет после своје прослављене прве збирке песама коначно објавио другу - "Супермен је Барбика". О књизи ћемо говорити у Кутији шибица, 11. октоbrа у 20 сати.

Детаљи
Đорđе Кадијевић у СКЦ Крагујевац!
13.09.2017 | СКЦ

У среду, 13. септемbrа биће представљена књига "Божија воља" Đорđа Кадијевића. О књизи говоре Дејан Огњановић, уредник и аутор. Контакт галерија СКЦ, 19 сати.

Детаљи
Марчело у СКЦ - "Хигијена несећања"
09.09.2017 | СКЦ

У суботу, 9. септемbrа у госте нам долази Марко Шелић Марчело који ће преставити свој роман "Хигијена несећања", први део наставка романа "Малтерего". Контакт галерија 20 сати.

Детаљи

Претрага:Информациони Центар
Техника
Јавне набавке
Документа и прописи

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner