Studentski Kulturni Centar Kragujevac

Muzički program
Likovni program
Književni i tribinski
Pozorišni program
Folklorni program

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner  • REVIJA FILMOVA SA FESTIVALA DOKUMENTARNOG FILMA BELDOCS 2017.
  • FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN - ciklus: Žene na filmu
  • Svetski dan muzike // 21.jun
  • GRAFIKE - studenti FPU Beograd i FILUM Kragujevac


Sara Renar // SKC Letnja scena
08.07.2017 | Letnja scena SKC

Sara Renar je kantautorka iz Zagreba za koju se slobodno može reći da se nalazi pri vrhu alternativne kantautorske muzike regiona. U okviru turneje promoviše svoj treći studijski album "Tišina" i nastupa na Letnjoj sceni SKC-a 08.jula sa početkom u 22h. 

Detalji
Veče akordeonista // SKC
27.06.2017 | Letnja scena SKC

Studenti katedre za harmoniku sa Filološko-umetničkog fakulteta u Kragujevcu nastupaju na Letnjoj sceni SKC-a 27.juna sa početkom od 20h.
Sviraju: Nadežda Milenković, Đorđe Pavlović, Danilo Mitić i Filip NovakovićNa repertoaru su dela Johana Sebastijana Baha, Žan Filipa Ramoa, Sofije Gubaiduline, Georga Kacera, Yuka Tiensua, Igora Andrića.


Detalji
Svetski dan muzike // 21.jun
21.06.2017 | Veliki park

Studentski kulturni centar tradicionalno obeležava Svetski dan muzike 21.juna sa početkom u 19h. Na koncertu, koji se održava na prostoru Velikog parka, nastupaju Kragujevačko pevačko društvo sa projektom Summertime i francuska kantautorka Adélys. 

Detalji
REVIJA FILMOVA SA FESTIVALA DOKUMENTARNOG FILMA BELDOCS 2017.
30.06.2017 | Letnja scena SKC

Studentski kulturni centar Kragujevac u saradnji sa Međunarodnim festivalom dokumentarnog filma Beldocs, predstaviće kragujevačkoj publici neka od najznačajnijih ostvarenja sa ovogodišnjeg 10. po redu održanog festivala Beldocs. Publika će biti u prilici da tokom nedelju dana u periodu od 30. juna - 7. jula 2017. na Letnjoj sceni SKC-a pogleda zanimljiv izbor dugometražnih dokumentarnih filmova iz celog sveta, nagrađenih na prestižnim svetskim filmskim festivalima.
Sve projekcije počinju u 21h. Ulaz za sve projekcije je slobodan.


Detalji
FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN - ciklus: Žene na filmu
23.06.2017 | KONTAKT GALERIJA

U okviru programa Francuski filmski karavan koji se realizuje u saradnji sa Francuskim institutom u Beogradu, kragujevačka publika biće u prilici da vidi novi ciklus filmova pod nazivom Žene na filmu. Filmovi će biti prikazani u KONTAKT Galeriji SKC-a, u petak i subotu, 23 i 24. juna 2017. u terminima od 19 i 21h.

Detalji
GRAFIKE - studenti FPU Beograd i FILUM Kragujevac
20.06.2017 | Galerija SKC

Izložba Grafike studenata Fakulteta primenjenih umetnosti Univerziteta umetnosti u Beogradu i studenata Filološko-umetničkog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu biće otvorena u Galeriji SKC u utorak, 20. juna 2017. u 20h. Izložbu će otvoriti Gordana Petrović, redovni profesor FPU Beograd i Vladimir Ranković, vanredni profesor FILUM Kragujevac. Publika će izložbu moći da pogleda do 2. jula 2017.

Detalji
Saopštenje Žirija za XVI kolo edicije
21.06.2017 | SKC

Žiri, koji je ove godine radio u sastavu Miljurko Vukadinović (predsednik) i Zoran Pešić Sigma (član) je pročitao rukopise koji su dospeli na konkurs za XVI kolo edicije "Prvenac" i konstatovao da se na ovaj konkurs odazvao nešto manji broj autora nego što je to bio slučaj prethodnih godina; najveći broj prispelih rukopisa jesu poetski radovi, dok je proznih znatno manje; takođe, među radovima istakla se i jedna odlična i zrela knjiga eseja.

Detalji
sa povodom Kosta Ristić
31.05.2017 | SKC

Razgovor sa mladim rediteljem Kostom Ristićem o nastanku njegovog kratkometražnog filma "Dos patrias". Kontakt galerija, 19.

Detalji
"Feniksovim perom" Zorana Nedeljkovića
12.05.2017 | Galerija SKC

U petak 12. maja u 19 časova u Studentskom kulturnom centru Kragujevac, održaće se promocija knjige pesama Zorana Nedeljkovića "Feniksovim perom". U programu, pored autora učestvuju Aleksandar Marić, pesnik i Nenad Glišić, urednik programa.


Detalji

Pretraga:Informacioni Centar
Tehnika
Javne nabavke
Dokumenta i propisi

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner