Studentski Kulturni Centar Kragujevac

Muzički program
Likovni program
Književni i tribinski
Pozorišni program
Folklorni program

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner  • Barcelona Gipsy balKan Orchestra
  • Konkurs za PRVI CD
  • Miloš Branisavljević Quartet
  • PLAKATI - ANA PEŠIĆ


Barcelona Gipsy balKan Orchestra
17.05.2017 | Knjaževsko srpski teatar

Sandra Sangiao, vokalDani Carbonell, klarinetPere Nolasc Turu, violinaMattia Schirosa, harmonika – Julien Chanal, gitaraIvan Kovačević, kontrabas – Stelios Togias, perkusije
Njihova muzika dira pravo u srce, bez trikova!


Detalji
Konkurs za PRVI CD
15.05.2017 | SKC

Studentski kulturni centar Kragujevac raspisuje konkurs za izdavanje prvog albuma autorskim bendovima ili pojedincu. Uslov je da autori nemaju zvanično izdanje u svom prethodnom radu. Prednost imaju autori iz Kragujevca. SKC ovim projektom želi da finansira štampanje kompakt diska, omota i eventualnog propratnog materijala (bukleta i slično) za umetnika, pojedinca ili ansambl i da obezbedi medijsku i koncertnu promociju izdanja.Konkurs počinje 10.04. i traje do 01.juna 2017.godine.

Detalji
Aleksandar Škorić & John Dikeman
05.05.2017 | KONTAKT Galerija SKC

U petak 05. maja u Kontakt galeriji Studentskog kulturnog centra nastupaju bubnjar Aleksandar Škorić i saksofonista John Dikeman. Inspiracija iz života, energije koja je večno u kretanju, univerzumske ljubavi i svelosti, saosećanja, radosti, plača, slobode, trenutka...priča kroz muziku, zvuk i vibracije

Detalji
PLAKATI - ANA PEŠIĆ
25.04.2017 | Galerija SKC

Izložba PLAKATI, autorke Ana Pešić biće otvorena u Galeriji SKC u utorak, 25. aprila 2017. u 20h. Izložbu će otvoriti prof. Slobodan Štetić. Publika će izložbu moći da pogleda do 22. maja 2017.Da Ana Pešić stasava u grafičku dizajnerku snažnog senzibiliteta i izuzetno radoznalu ličnost, uverili smo se u vreme njenog školovanja na Katedri za grafički dizajn Filološko-umetničkog fakulteta u Kragujevcu, a kasnije i na doktorandskim studijama Vizeulenih umetnosti u Beogradu. Posedujući urođen osećaj za grafizam i likovnost, kao i veštinu projetovanja tipografskog pisma, Ana suvereno vlada površinom, ilustracijom i tipografijom plakata.   

Detalji
SKULPTURE – Nina Galić
11.04.2017 | KONTAKT GALERIJA

Izložba Skulpture autorke Nine Galić biće otvorena u KONTAKT Galeriji SKC u utorak 11. aprila 2017. godine u 20 h. Izložbu će otvoriti Marija Radoš, istoričarka umetnosti i kustoskinja galerije Remont. Izložba će biti otvorena do 5. maja 2017.

Detalji
FOTO-FORUM, razgovori o fotografiji
28.03.2017 | KONTAKT GALERIJA

Promocija knjige “FOTO-FORUM, razgovori o fotografiji” i otvaranje izložbe FOTO-FORUM REVIJA, utorak, 28. mart 2017. u 20h.
Foto-forum - ciklus razgovora o fotografiji, koji je realizovan tokom 2010. i 2011. godine na inicijativu umetnika Ivana Petrovića u okviru Likovnog programa Doma kulture Studentski grad, sada u formi štampanog izdanja donosi sažete diskusije sa održanih susreta. 


Detalji
"Zemlja 2,0" Ane Marije Grbić
29.04.2017 | SKC

Subota, 29. april, predstavljanje knjige "Zemlja 2,0" Ane Marije Grbić. Učestvuju: Milomir Gavrilović, književni kritičar i autorka. Biće projektovan film Igora Stanojevića, koji nosi isti naslov kao knjiga. Kontakt galerija SKC, 19 sati.

Detalji
Конкурс за 16. коло едиције "Првенац"
15.04.2017 | SKC

Расписан је конкурс за прву књигу аутора млађих од 35 година.

Detalji
"U dobar čas" Dejan Aleksić
04.04.2017 | SKC

U utorak, 4. aprila, u Kontakt galeriji SKC pričaćemo o pesničkoj knjizi Dejana Aleksića "U dobar čas". Počinjemo u 19 sati.

Detalji

Pretraga:Informacioni Centar
Tehnika
Javne nabavke
Dokumenta i propisi

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner