Studentski Kulturni Centar Kragujevac

Muzički program
Likovni program
Književni i tribinski
Pozorišni program
Folklorni program

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner  • KRAGUJEVAC ISPOD ŠMINKE
  • DOKUMENTI – Ivan Petrović
  • ARTAN LILI // SKC
  • Martin Harley // UK //


Dogs In Kavala // SKC
22.09.2017 | Letnja scena SKC

Perspektivni mladi bend Dogs in Kavala na Letnjoj sceni u petak, 22.sepembra u 22h!

Detalji
ARTAN LILI // SKC
15.09.2017 | Letnja scena SKC

ARTAN LILI na Letnjoj sceni SKC-a u petak, 15.septembra od 22h!
Septembar nam obećava tople dane i koristimo poslednje trzaje leta na Letnjoj sceni u velikom stilu! Artan Lili po prvi put u Kragujevcu u novom sastavu! Beogradska četvorka osvežila je svoj sastav novim gitaristom Ivanom Skopulovičem (Crvi, Bitipatibi).


Detalji
Stuttgart Online // SKC
08.09.2017 | Letnja scena SKC

Beogradska garažna rokenrol grupa Stuttgart Online postoji od 2006. godine, a web magazin Popboks ih proglašava najboljim debitantima 2007. godine. Prvi album, "Radost svakom domaćinstvu" snimaju tokom2009. u beogradskom studiju Digimedia sa producentom Borisom Mladenovićem i objavljuju iste godine za izdavačku kuću Odličan hrčak. U međuvremenu grupa je održala veliki broj nastupa u Srbiji i regiji, a njihovi singlovi su se više puta nalazili na relevantnim domaćim radio i TV listama. 2016. godine Demir Ahmetović postaje stalni član Štutgarta, tako da sadašnju postavu grupe čine: Bojan Slačala (bas i glas), Marko Barišić (bubnjevi i glas) i Demir Ahmetović (bas i glas). 

Detalji
KRAGUJEVAC ISPOD ŠMINKE
08.10.2017 | Galerija SKC

KRAGUJEVAC ISPOD ŠMINKEAko fotografišete svoj grad, prolaznike, prijatelje i svakodnevni život Kragujevca, pozivamo vas da učestvujete na fotografskoj radionici 8. i 9. oktobra, u galeriji SKC (ul. Radoja Domanovića 12).

Detalji
DOKUMENTI – Ivan Petrović
26.09.2017 | KONTAKT Galerija SKC

Izložba DOKUMENTI autora Ivana Petrovića biće otvorena u KONTAKT Galeriji SKC u utorak 26. septembra 2017. godine u 20 h. Izložbu će otvoriti Una Popović, istoričarka umetnosti i kustos Muzeja savremene umetnosti u Beogradu. Izložba će biti otvorena do 9. oktobra 2017. 

Detalji
Architecture - A Heuristic Game Natalija Bogdanović i Aleksa Đurić
04.07.2017 | Galerija SKC

Izložba Architecture - A Heuristic Game, autora Natalije Bogdanović i Alekse Đurića biće otvorena u Galeriji SKC u utorak, 4. jula 2017. u 20h. Izložbu će otvoriti Jelena V. Atanasijević, arhitekta i docent na Odseku za primenjenu i likovnu umetnost Filološko-umetničkog fakulteta, studijski program Unutrašnja arhitektura. Publika će izložbu moći da pogleda do 31. jula 2017.

Detalji
Đorđe Kadijević u SKC Kragujevac!
13.09.2017 | SKC

U sredu, 13. septembra biće predstavljena knjiga "Božija volja" Đorđa Kadijevića. O knjizi govore Dejan Ognjanović, urednik i autor. Kontakt galerija SKC, 19 sati.

Detalji
Marčelo u SKC - "Higijena nesećanja"
09.09.2017 | SKC

U subotu, 9. septembra u goste nam dolazi Marko Šelić Marčelo koji će prestaviti svoj roman "Higijena nesećanja", prvi deo nastavka romana "Malterego". Kontakt galerija 20 sati.

Detalji
poetsko-satirično-muzički kabare
19.07.2017 | SKC

U sredu, 19. jula, čačanski pesnik Goran Kapetanović donosi svoj poetski kabare SkRouz.

Detalji

Pretraga:Informacioni Centar
Tehnika
Javne nabavke
Dokumenta i propisi

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner