Studentski Kulturni Centar Kragujevac

Muzički program
Likovni program
Književni i tribinski
Pozorišni program
Folklorni program

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner  • Vip Kinoteka – Nacionalna klasa
  • Svemirko
  • Jednominutni tango - Goran Dimić
  • Prošireni predeo - Nemanja Lađić


Svemirko
19.10.2018 | Kontakt galerija

U petak, 19.oktobra sa početkom od 22h u Kontakt galeriji SKC-a nastupa sastav Svemirko. Ova eklektična skupina predvođena Markom Vukom Vukovićem uz pomoć pratećeg sastava kojeg čine Antonijo Tali Bošnjak, Marin Toni Tandara, Branimir Brana Blažević I Bojan Bojko Bojkov, nameće se kao jedna od najinteresantnijih savremenih muzičkih pojava u regiji Balkana.

Detalji
Duo Kakaliagou / Schmoliner
05.10.2018 | Galerija Univerziteta u Kragujevcu

U petak, 05.oktobra u galeriji Univerziteta u Kragujevcu nastupa duo Kakaliagou / Schmoliner sa početkom od 19h gde će nam predstaviti svoj projekat NABELŇSE.

Detalji
MANIVI
27.09.2018 | Letnja scena SKC

Manivi je mlada kantautorka koja vodi na put pravo u centar dobrog soul ritma. Pozitivna energija je karta za njen nastup, a izvanredan bend saputnici koji obećavaju dobru žurku i veče puno seksi soul vajba. Nastupaju po prvi put u Kragujevcu 27. septembra na Letnjoj sceni SKC-a. 

Detalji
Vip Kinoteka – Nacionalna klasa
22.10.2018 | KONTAKT Galerija SKC

Ovog meseca u okviru projekta VIP Kinoteka kragujevačka publika će imati priliku da pogleda specijalnu projekciju restaurirane verzije kultnog filmskog ostvarenja Gorana Markovića iz 1979. godine Nacionalna klasa. Projekcija Markovićevog filma u novom kvalitetu slike i zvuka, biće održana u ponedeljak, 22. oktobra 2018. u KONTAKT Galeriji SKC u 20 časova. Ulaz je slobodan.

Detalji
Jednominutni tango - Goran Dimić
11.10.2018 | Galerija SKC

Izložba i promocija knjige crteža Jednominutni tango, autora Gorana Dimića biće održana u  Galeriji SKC u četvrtak 11. oktobra 2018. u 20 sati. O radovima i knjizi govoriće Vidosav Stevanović, književnik. Izložba će biti otvorena do 20. oktobra 2018. 

Detalji
Prošireni predeo - Nemanja Lađić
09.10.2018 | KONTAKT Galerija SKC

Izložba Prošireni predeo autora Nemanje Lađića biće otvorena u KONTAKT Galeriji SKC u utorak 9. oktobra 2018. godine u 20 sati. Publika će izložbu moći da pogleda do 31. otobra 2018. godine.
Kroz postupak arhiviranja dobijamo nizove informacija koje se u zavisnosti od konteksta mogu tumačiti na različite načine. Čak i ako jedan arhiv čini niz istinitih podataka, to ne garantuje verodostojnost narativa koji može da nastane interpretacijom tih činjenica. 


Detalji
Redovna oktobarska izložba Stalne galerije antiratne digitalne umetnosti
21.10.2018 | Galerija SKC

Po 11. put će 21. oktobra biti projektovana kolekcija radova iz Stalne galerije antiratne digitalne umetnosti. Nedelja, 21. oktobar. Publika će radove moći da vidi već u nedelju od 12-16 sati, iako će zvanično otvaranje biti održano u 20 sati.

Detalji
Da se ne zaboravi - holokaust - da se ne ponovi
19.10.2018 | Prva kragujevacka gimnazija

"Da se ne zaboravi - holokaust - da se ne ponovi", naziv je tribine koja će biti održana u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji u petak, 19. oktobra u okviru Oktobarskih svečanosti. Ovaj program rezultat je saradnje SKC Kragujevac i Srpsko-jevrejskog pevačkog društva iz Beograda.

Na tribini učestvuju:profesor Dragan Popadić, socijalni psiholog (Filozofski fakultet), kao i autorka tribine, Marlena Vajnberger - Pavlović, predsednica Srpsko-jevrejskog pevačkog društva. Posebnost ovih javnih časova čini i učešće preživelih žrtava, a publika u Kragujevcu će imati priliku da čuje ispovest Sonje Demajo Lunginović.


Detalji
Autorski portret Biljane Stanojević
17.10.2018 | SKC

U sredu, 17. oktobra u 19 časova predstavićemo nišku pesnikinju i kulturnog pregaoca Biljanu Stanojević.

Detalji

Pretraga:Informacioni Centar
Tehnika
Javne nabavke
Dokumenta i propisi

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner