Studentski Kulturni Centar Kragujevac

Muzički program
Likovni program
Književni i tribinski
Pozorišni program
Folklorni program

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner  • Dani Studentskih kulturnih centara Srbije 24 - 27.10.2016.
  • Katarina Pejak & Friends
  • CONTAIN - Vesna Ilić Darijević
  • ZAROBLJENI U SLOBODI - Ljubiša Simović


Mike Parker's Trio Theory
10.11.2016 | SKC

Njujorškom basisti i kompozitoru Majk Parkeru pridružuje se dvaput nominovani za Gremi Frank Parker (Kurt Elling Quartet) na bubnjevima, i iz Krakova, Poljske, vatreni tenor saksofonista Slavek Pezda. Zajedno, oni čine džez trio sa sirovom energijom roka, osećajnošću klasike, tekstualnom paletom avangarde, i ritmičkom i harmonskom raznovrsnošću modernog džeza.

Detalji
Vrooom - NACIJA
04.11.2016 | Sala PMF

Nakon dve godine uspešnih nastupa sa muzičkom predstavom "Dogvil" koja je imala 57 igranja u punim salama širom Balkana i učešća na značajnim regionalnim festivalima, Vrooom ponovo nastupa u starom sastavu: Vanja Vukotić - vokal, Vladimir Marinković - bubnjevi, Jamal Al Kiswani - saksofon, Marko Grubić - bas gitara, klavijature, elektronika.Novi projekat koji će prvi put izvesti 4. novembra u Studentskom kulturnom centru Kragujevac je NACIJA, multimedijalni koncert praćen videom i glumom. Sastavu se ovom prilikom priključuje i glumica Aleksandra Janković a u toku je rad na predstavi po tekstu Minje Bogavac, u produkciji Bitef teatra.

Detalji
Klinika Denisa Kataneca (HR) + Adam David Lukacs aka Duke Bluebeard (HU)
02.11.2016 | SKC

2. novembra u Studentskom kulturnom centru će svoj novi album "Nikta Zorja" promovisati hrvatski kantautor Denis Katanec kao i mađarski muzičar Duke Bluebeard, koji će se predstaviti albumom "Friend or Foe" izdatim za Lone Waltz Records. 

Detalji
CONTAIN - Vesna Ilić Darijević
11.10.2016 | KONTAKT Galerija SKC

Izložba Contain autorke Vesne Ilić Darijević biće otvorena u KONTAKT Galeriji SKC u utorak 11. oktobra 2016. godine u 20 h. Izložbu će otvoriti Miodrag Danilović, istoričar umetnosti. Izložba će biti otvorena do 27. oktobra 2016.
 


Detalji
ZAROBLJENI U SLOBODI - Ljubiša Simović
04.10.2016 | Galerija SKC

Izložba Zarobljeni u slobodi, autora Ljubiše Simovića biće otvorena u Galeriji SKC u utorak, 4. oktobra 2016. u 20h. Izložbu će otvoriti Bojana Minović. Publika će izložbu moći da pogleda do 20. oktobra 2016.
... Simović, čovek zamašnog vizuelno-estetskog iskustva, estetizuje beznađe, a kao narator  stvarnih događaja silazi mnogo dublje od pojedinačnih uzročnika. 


Detalji
Izbor iz Zbirke grafika Odeljenja za istoriju umetnosti Narodnog muzeja Kragujevac
13.09.2016 | KONTAKT Galerija SKC

Studentski kulturni centar Kragujevac u saradnji sa Narodnim muzejem Kragujevac predstaviće izložbu Izbor iz Zbirke grafika Odeljenja za istoriju umetnosti Narodnog muzeja Kragujevac u KONTAKT Galeriji SKC. Otvaranje izložbe zakazano je za utorak 13. septembara 2016. u 20h.

Detalji
Zbirka pesama Aleksandra Milankovića
31.12.2016 | SKC

Naše prvo elektronsko izdanje. Skidajte, čitajte.

Detalji
Zbirka pesama "Einai" Branke Selaković
14.10.2016 | Kutija Šibica

Zbirka pesama "Einai" Branke Selaković Biće predstavljena u Kutiji šibica u petak, 14. oktobra u 19 sati.

Detalji
"Ezopide" Nenada Glišića
28.09.2016 | SKC

Zbirka kratkih priča "Ezopide" je jedanaesta knjiga Nenada Glišića i biće predstavljena u sredu, 28. septembra u 20 sati u Kontakt galeriji SKC. Sa autorom će razgovarati Aleksandar Šurbatović, pisac.

Detalji

Pretraga:Informacioni Centar
Tehnika
Javne nabavke
Dokumenta i propisi

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner