Studentski Kulturni Centar Kragujevac

Muzički program
Likovni program
Književni i tribinski
Pozorišni program
Folklorni program

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner  • Tamara Ristić KEZZ // SKC
  • Epiphany // Jazz Monday
  • Sara Renar // SKC Letnja scena
  • Architecture - A Heuristic Game Natalija Bogdanović i Aleksa Đurić


Cyanna Mercury // SKC Kragujevac //
03.08.2017 | Letnja scena SKC

Psihodelični rok sastav iz Grčke, Cyanna Mercury, održaće koncert 3. avgusta u Studentskom kulturnom centru (SKC) Kragujevac, sa početkom u 22:00, u sklopu balkanske turneje na kojoj predstavljaju svoj debi album “Archetypes”.

Detalji
Ana Avramov // SKC
26.07.2017 | Letnja scena SKC

Ana Avramov je posle iskustva u različitim autorskim bendovima razvila specifičan muzički stil koji se kreće unutar koordinata dream pop melodija gitare i ravničarske melanholije njenog kontra-alt vokala.

Detalji
Tamara Ristić KEZZ // SKC
14.07.2017 | Letnja scena SKC

Tamara Ristić KEZZ nastupa na Letnjoj sceni SKC-a 14. jula od 22h.


Detalji
Architecture - A Heuristic Game Natalija Bogdanović i Aleksa Đurić
04.07.2017 | Galerija SKC

Izložba Architecture - A Heuristic Game, autora Natalije Bogdanović i Alekse Đurića biće otvorena u Galeriji SKC u utorak, 4. jula 2017. u 20h. Izložbu će otvoriti Jelena V. Atanasijević, arhitekta i docent na Odseku za primenjenu i likovnu umetnost Filološko-umetničkog fakulteta, studijski program Unutrašnja arhitektura. Publika će izložbu moći da pogleda do 31. jula 2017.

Detalji
REVIJA FILMOVA SA FESTIVALA DOKUMENTARNOG FILMA BELDOCS 2017.
30.06.2017 | Letnja scena SKC

Studentski kulturni centar Kragujevac u saradnji sa Međunarodnim festivalom dokumentarnog filma Beldocs, predstaviće kragujevačkoj publici neka od najznačajnijih ostvarenja sa ovogodišnjeg 10. po redu održanog festivala Beldocs. Publika će biti u prilici da tokom nedelju dana u periodu od 30. juna - 7. jula 2017. na Letnjoj sceni SKC-a pogleda zanimljiv izbor dugometražnih dokumentarnih filmova iz celog sveta, nagrađenih na prestižnim svetskim filmskim festivalima.
Sve projekcije počinju u 21h. Ulaz za sve projekcije je slobodan.


Detalji
FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN - ciklus: Žene na filmu
23.06.2017 | KONTAKT GALERIJA

U okviru programa Francuski filmski karavan koji se realizuje u saradnji sa Francuskim institutom u Beogradu, kragujevačka publika biće u prilici da vidi novi ciklus filmova pod nazivom Žene na filmu. Filmovi će biti prikazani u KONTAKT Galeriji SKC-a, u petak i subotu, 23 i 24. juna 2017. u terminima od 19 i 21h.

Detalji
poetsko-satirično-muzički kabare
19.07.2017 | SKC

U sredu, 19. jula, čačanski pesnik Goran Kapetanović donosi svoj poetski kabare SkRouz.

Detalji
Saopštenje Žirija za XVI kolo edicije
21.06.2017 | SKC

Žiri, koji je ove godine radio u sastavu Miljurko Vukadinović (predsednik) i Zoran Pešić Sigma (član) je pročitao rukopise koji su dospeli na konkurs za XVI kolo edicije "Prvenac" i konstatovao da se na ovaj konkurs odazvao nešto manji broj autora nego što je to bio slučaj prethodnih godina; najveći broj prispelih rukopisa jesu poetski radovi, dok je proznih znatno manje; takođe, među radovima istakla se i jedna odlična i zrela knjiga eseja.

Detalji
sa povodom Kosta Ristić
31.05.2017 | SKC

Razgovor sa mladim rediteljem Kostom Ristićem o nastanku njegovog kratkometražnog filma "Dos patrias". Kontakt galerija, 19.

Detalji

Pretraga:Informacioni Centar
Tehnika
Javne nabavke
Dokumenta i propisi

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner