КОНКУРС ГАЛЕРИЈЕ СКЦ КРАГУЈЕВАЦ ЗА ИЗЛАГАЊЕ У 2021. ГОДИНИ

Галерија СКЦ Крагујевац расписује конкурс за излагање у 2021. години за оба галеријска простора – Галерију СКЦ и Контакт галерију СКЦ. Конкурс је отворен од 20. новембра  до 10. децембра 2020. године.

 

Конкурс је отворен за самосталне уметнике, излагаче и кустоске изложбе-пројекте аутора из Србије и ширег региона. Конкурсом су обухваћени и једнодневни програми – презентације, пројекције и промоције. Такође, на конкурс могу да се пријаве и студенти завршне године факултета и академија уметности. Пријаве разматра уметнички савет Галерије СКЦ.

 

 

Конкурсна документација треба да садржи:

опис пројекта до 2000 карактера
визуелну документацију до 10 репродукција радова који се предлажу за изложбу са називом, техником, димензијама и годином настанка.
радну биографију
техничку спецификацију пројекта
контакт податке, обавезно важећу е-маил адресу

 

Аутори своје пријаве могу послати на е-маил адресу: galerijaskc@skckg.com наводећи у наслову е-маила своје име и презиме и назив изложбе/пројекта са којим конкуришу или поштом на адресу:

Студентски културни центар Крагујевац
Радоја Домановића 12. 34000 Крагујевац  са назнаком  За конкурс галерије.
Конкурсна документација се не враћа.

 

Пројекат изложбе се не може накнадно мењати од тренутка када је пројекат изабран. Изабрани пројекти морају да буду спремни за реализацију изложбеног програма од фебруара 2021.

Резултати конкурса биће објављени на сајту Студентског културног центра Крагујевац до краја децембра 2020. године.

За све додатне информације заинтересовани се могу информисати путем маила: galerijaskc@skckg.com

 

Студентски културни центар излагачима обезбеђује:

путне трошкове аутору на дан отварања изложбе; ауторски хонорар, трошкове штампања каталога, плаката и  позивница, аутору се обезбеђује 30 каталога, медијско представљање аутора, стручну помоћ при поставци, доступну техничку опрему, транспорт радова.

Услови излагања и обавезе аутора дефинишу се уговором. Аутор је у обавези да остави један од радова са изложбе у власништво Галерије СКЦ.

 

Тлоцрти галерија